Terug

Gratis basketball poster van LeBron, Kyrie, Harden of Durant bij iedere bestelling!

SKLZ Rapid Fire II basketbal retoursysteem

3-5(werk)dagen

  • Artikelcode: BBRFSR-001/0831345004213
  • Op voorraad

Dit basketbal retoursysteem helpt met het ontwikkelen van een ritme en spiergeheugen door de basketballen direct terug te keren.

€ 139,99 Gratis verzending

Zet op verlanglijst

Product omschrijving

SKLZ Rapid Fire II basketbal retoursysteem

De SKLZ rapid fire ll - basketbal retoursysteem helpt met het ontwikkelen van een ritme en spiergeheugen door de basketballen direct terug te keren. Het ontwikkelen van een ritme en een spiergeheugen levert een voordeel op voor de speler,omdat de speler een betere beheersing heeft over de spieren en zenuwen gedurende het opnieuw uitvoeren van een oefening. Daarnaast maximaliseert de rapid fire ll het aantal oefenschoten door de basketballen vanuit elke hoek van het veld te retourneren. Dit is mogelijk, omdat het net en de armen kunnen worden verplaatst tot en met 180 graden. Het net heeft een breedte van 4,00 meter en een lengte van 4,25 meter. Het grote net zorgt ervoor dat de omgeving wordt beschermd tegen de basketbal. De armen en het net moeten bevestigd worden aan een backboard met een stalen frame en is niet geschikt voor plastic backboarden. Daarnaast mag het backboard niet groter zijn dan 1,52 meter. Om de stabiliteit van de rapid fire ll te garanderen zijn er aan de onderkant van het net palen bevestigd die in de gewichtszakken kunnen worden vastgezet.

Specificaties:

- Verstelbare armen en net

- Bestand tegen alle weersomstandigheden

- Helpt met het ontwikkelen van een ritme en een spiergeheugen 

- Breedte van het net is 4,00 meter, lengte van het net 4,25 meter.

- Te gebruiken op stalen frame backboard en niet op een plastic backboard


NB: Backboard en basketbalring niet inbegrepen 

Inclusief 21-laags all weather net met pole-montage opbergzak, heavy duty bord armen met nethaken en gevoerde beugels, twee bases met stokken en nethaken (zand niet inbegrepen), instructieboekje.Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
SKLZ Rapid Fire II basketbal retoursysteem

SKLZ Rapid Fire II basketbal retoursysteem

€ 139,99

House of Basketball 9,3 / 10 - 61 Reviews @ webwinkelkeur