Ruilen en/of retourneren

Retourzendingen zijn op eigen risico en op eigen kosten van de verzender. U dient uw retourzending uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw oorspronkelijke bestelling aan te melden. De klant draagt daarbij zelf op voor de kosten van terugzending. De goederen kunnen enkel worden geretourneerd in onbeschadigde staat en originele verpakking, ze moeten in dezelfde conditie verkeren en mogen niet gebruikt en/of gedragen zijn. Kledingstukken dienen voorzien te zijn van de juiste kledinglabels en verpakking.

 

Stappenplan:

Afhankelijk van uw oorspronkelijke bestelling kiest u voor optie A of optie B;


Optie A. U heeft al een account bij House of Basketball:

 1. Op onze website logt u in op uw account. Deze heeft u eerder aangemaakt bij het plaatsen van uw bestelling. In dit account vindt u uw persoonlijke gegevens, maar ook de door u bestelde artikelen.

 2. U geeft aan welke artikel(en) u wilt retourneren en vult de benodigde gegevens verder in. Wellicht niet onverstandig om een memo bij te voegen met daarin uw gegevens, uw ordernummer en de inhoud van de zending.

 3. Daarna verzendt u het artikel goed verpakt aan ons retour. Hiervoor stuurt u uw pakket naar onderstaand adres:

  House of Basketball

  Noorderpalen 39

  8321CX URK

  Nederland

 4. Het hele proces van retourneren en ontvangst kunt in uw account ten alle tijden stap voor stap volgen. Mocht u vragen hebben, dan kunt u dit doen door gebruik te maken van het online ticketing systeem. Deze kunt u ook in uw eigen account vinden.

 5. Wij sturen de nieuwe artikelen naar u toe. Al naar gelang de grootte en het gewicht van het artikel, ontvangt u van ons een e-mail met daarin een track&trace code.

 6. Of wij storten binnen 14 dagen het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen op het door u opgegeven rekeningnummer.

   


Optie B. U heeft
geen account bij House of Basketball

 1. U downloadt hier het serviceformulier van onze website

 2. U verpakt de artikel(en) zorgvuldig en stuurt deze tezamen met een ingevuld serviceformulier naar ons retour. Het (retour)adres vindt u op het formulier.

 3. U meldt uw retourzending aan via ons e-mailadres. In deze e-mail geeft u aan welke artikelen u wilt retourneren, uw ordernummer en indien mogelijk het track&trace nummer van uw zending.

 4. U verpakt het artikel (en) zorgvuldig en stuurt het naar ons toe. De keuze van verpakking en transport is aan u. Ons (retour)adres vindt u op het serviceformulier.

 5. Na ontvangst van uw zending zullen wij deze per e-mail bevestigen. Hierin zullen we ook de mededelen wat er verder gaat gebeuren. Verdere afhandeling overeenkomstig punt 5 en 6 zoals hierboven vermeldt.Algemene voorwaarden en opmerkingen bij het ruilen/retourneren van (een) artikel(en):

Retourzendingen zijn op eigen risico en op eigen kosten van de verzender. U dient uw retourzending uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw oorspronkelijke bestelling aan te melden. Daarna heeft u nog 14 dagen de tijd om uw retour te verzenden. Ruilen van een artikel(en) mag slechts 1 keer per order.

Wordt er aan deze voorwaarden niet voldaan dan vervalt elk recht op ruilen van een artikel. Alle gemaakte kosten brengen wij de klant dan in rekening. House of Basketball zal binnen 14 dagen na volledige afhandeling van de retour u het openstaande bedrag crediteren. Verzend- en rembourskosten worden niet vergoed.