Bedrukking&Nummering

U kunt bij ons ook uw teamkleding laten nummeren en laten bedrukken met uw sponsor en/of clublogo. Dit doen wij in eigen beheer, waardoor wij snel en tegen scherpe prijzen kunnen leveren.

U kunt bij ons ook uw teamkleding laten nummeren en laten bedrukken met uw sponsorlogo's.
Dit doen wij in eigen beheer, waardoor wij snel en tegen scherpe prijzen uw kleding kunnen nummeren. Ook het bedrukken van logo's kunt u aan ons overlaten. Wij gebruiken de meest hoogwaardige machines en materialen. Uw teamkleding is bij ons in goede handen en dat tegen scherpe prijzen en snelle levertijden.

Om u enigszins een indicatie te geven over de kosten hiervan volgt hieronder een prijsoverzicht met een aantal voorbeelden:

  • Klein nummer (8-10 cm); 1 kleur; bijv. nummer 14; € 3,00 per nummer
  • Groot nummer (20-25 cm); 1 kleur; bijv. nummer 15; € 3,50 per nummer
  • Clublogo (max. 6x6 cm); 1 kleur; € 3,50 per logo (full-colour op aanvraag)
  • Sponsorlogo; 1 kleur (ong. 30x20 cm); v.a. € 4,50 per opdruk (Full-Colour op aanvraag)

Voor een exacte prijsopgaaf kunt u het beste per mail contact met ons opnemen. Vergeet niet hierbij te vermelden om hoeveel stuks het gaat, of het alleen nummering en/of bedrukking van een (sponsor)logo bedraagt en in welke kleur u het e.a.a. gedrukt wilt hebben. Indien mogelijk graag een voorbeeld van het logo bijvoegen.


Prijzen incl. 21,0% B.T.W. bij aantallen van 1-15 stuks. Meerdere aantallen en/of Full-Colour bedrukking op aanvraag. Prijzen zijn afhankelijk van het aantal kleuren en/of opdrukken.