Condities bezorging

De basketbal webshop van Nederland. Ruime keuze, scherpe prijzen en een snelle levering zijn de belangrijkste kenmerken. Vanaf 50 euro verzending wij uw bestelling gratis.


Voorwaarden "Voor 16:00 besteld, de volgende dag in huis"

  • Alleen geldig op artikelen, die op het moment van bestellen, in voorraad zijn en waarvan de levertijd 1 (werk)dag bedraagt. Bij alle artikelen staat per maat en/of kleurcombinatie de levertijd en de voorraadstatus aangegeven. Deze voorraadstatus en levertijd is de meest actuele stand van zaken en kunt u dan ook bij twijfel aanhouden. Mocht u toch graag met zekerheid de status van een artikel willen weten, neem dan contact met ons op via de contactpagina. Let op: De levertijd en voorraadstatus kunnen per maat en/of kleur verschillen.
  • Alleen geldig bij bestellingen die geplaatst zijn voor 16:00 uur op werkdagen en waarbij de levering plaatsvindt in Nederland. Levering naar Belgie neemt over het algemeen 1 extra werkdag in gebruik.
  • Alleen geldig bij bestelling die gelijk (lees:vooruit) betaald zijn. Mocht de betaling later plaatsvinden, dan wordt de dag en tijd van uw betalingsbevestiging als beginpunt genomen. Hou hier rekening mee bij het plaatsen van uw bestelling.

Besteld op... Wordt verzonden op.. Word bezorgd op..
Zondag Maandag Dinsdag
Maandag* Dinsdag Woensdag
Dinsdag* Woensdag Donderdag
Woensdag* Donderdag Vrijdag
Donderdag* Vrijdag Zaterdag
Vrijdag* Maandag Dinsdag
Zaterdag Maandag Dinsdag

* Indien de bestelling plaatsvindt voor 16:00, dan wordt deze nog dezelfde dag verzonden.

Let op: Op zondagen en/of feestdagen wordt er door PostNL niet bezorgd, deze dagen worden dan ook niet als werkdagen gerekend.


Voorwaarden "Gratis bezorging bij een minimale bestelling vanaf 50 euro"
  • Alleen geldig op een standaard bezorging door PostNL binnen Nederland.
  • Voor bestellingen naar Belgie wordt het reguliere tarief gehanteerd.
  • Voor verzendingen waarbij u een extra service wilt (bijvoorbeeld "alleen huisadres", "handtekening ontvangst") betaalt u het reguliere tarief.
  • Alleen geldig op vooraf betaalde bestellingen. Bij bestellingen waarvan de betaling achteraf plaatsvind, worden de verzendkosten automatisch doorberekend. Zoals bijvoorbeeld een Rembourszending.